A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet előkészítjük a grillben.
A garnélákat a nyársra húzzuk, a csilis-fokhagymás krémmel megkenjük. A nyársakat
Előző nap: a lisztet, az egész tojásokat, 2 tojássárgáját és 1 csipet sót gyúrjuk először robotgéppel, majd kézzel kb. 10 percig sima tésztává. Tekerjü
A hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limelevet és a chiliszószt serpenyőbe tesszük, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 20 percig főzzük így
A hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limelevet és a chiliszószt serpenyőbe tesszük, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 20 percig főzzük így
A homáralapléhez hozzáadjuk a vörösbort, sót, egész borsot, felforraljuk, majd megfőzzük benne a rákot (kb. 10 perc). Leszűrjük és félretesszük. A megtiszt
A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós kekssz
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A vajat a rákokra
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A rákokat az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük, m
Ugrás a lap tetejére >>