Keverjük össze a szójaszószt, a cukrot, a mirint és 1 evőkanál olajat. Adjuk hozzá a rákot, majd 10 percig hagyjuk állni. Vegyük ki és csöpögtessük le. Mel
A mártáshoz hevítsük fel az olajat, kevergetve 30-60 másodpercig pirítsuk benne a fokhagymát és a gyömbért. Tegyük bele a többi hozzávalót, és kevergetve m
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a chiliport, az oregánót, az összepréselt fokhagymát, a reszelt narancs,- és limehéjat, valamint a gyümölcsleveket.
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Az olívaolajat, a zöldcitrom levét, a koriandert, a gyömbért összekeverjük, és fűszerezzük. Fazékban s
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Az olívaolajat, a zöldcitrom levét, a koriandert, a gyömbért összekeverjük, és fűszerezzük. Fazékban s
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Az olívaolajat, a zöldcitrom levét, a koriandert, a gyömbért összekeverjük, és fűszerezzük. Egy nagy faz
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Az olívaolajat, a zöldcitrom levét, a koriandert, a gyömbért összekeverjük, és fűszerezzük. Fazékban s
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Egy nagy fazékban sós vizet forralunk, és a rákokat beledobjuk, és addig főzzük, míg pirosak lesznek. Kiem
Ugrás a lap tetejére >>