» 1 kiskanál repceolaj » 4 gerezd fokhagyma, finomra aprítva » 35 dkg vékonyra szeletelt kínai kel vagy napa » káposzta » 1 apró,piros húsú thai vagy serrano csilipaprika, » kimagozva és átlósan felszeletelve » 1,5 l csirkehúsleves » 3 evőkanál szójaszósz » 2 evőkanál ízesítés nélküli rizsborecet » 25 dkg kínai búzametélt vagy linguine » 20 dkg ausztrál banángarnéla » 30 dkg tasmán kék fésűkagyló » 4 újhagyma, vékonyra szeletelve, a díszítéshez
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A levest, a szójaszószt és a rizsecetet beletesszük, felforraljuk, és a tésztát is hozzáadjuk. Lefedve 2 percig főzzük, amíg a tészta majdnem megpuhul. Ezután a banángarnélát és a kék fésűkagylót adjuk hozzá, és 2-3 percig lassan főzzük. A levest újhagymával díszítve kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom