Rakjuk a húst egy edénybe, egy rétegbe. Keverjük össze az olajat,
citromlevet,
fokhagymát,
gyömbért,
mézet, fűszer
sót és a
szójaszószt. Öntsük a húsra, de egy keveset tegyünk félre a zöldségekre. Forgassuk meg benne a húst, és pár órára tegyünk a hűtőbe.
Készítsük elő a
hagymát és a kukoricát.
Készítsük elő a grillsütőt alutálcás sütésre. Tegyünk bele alutálcát 1 csészényi
vízzel. Rakjuk a húst az olajozott
rácsokra, és lefedve süssük 30 percig, majd fedél nélkül is 30 percig. Kenjük meg páclével.
Csukjuk le a fedelet és süssük 10 percig, majd fordítsuk meg a combokat, kenjük meg páccal, és ezt ismételjük meg négyszer, amíg meg nem sül.
Rakjuk a grillre a bébikukoricát, kenjük meg páccal, és süssük 5 percig.
Tegyük mellé a zöld
hagymát, öntsük rá egy kevés páclevet, és rázzuk össze.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>