Húst kenjük meg
szójaszósszal, és szórjuk meg
fokhagymával, majd mindkét oldalát kenjük be
mézzel. Rakjuk a hűtőbe 1 órára. Sütés előtt hagyjuk szobahőmérsékleten 20 percig.
Vágjuk le a kenyér héját, keverjük össze a
vajjal és a
tormakrémmel, majd kenjük meg vele a kenyér mindkét oldalát. Vágjuk össze dobókockányi darabkákra.
Vágjuk a
hagymát negyedekbe, vékony szélein szúrjunk át egy fokpiszkálót. Készítsük el a
salátát.
Készítsük elő a grillsütőt, kétzónás sütésre. Olajozzuk be a
hagymát, tegyük a kevésbé forró rész fölé. Kenegessük
mézzel, és jól süssük át.
Rakjuk a húst a grill forró részére, a beolajozott
rácsokra. Pirítsuk 2 percig mindkét oldalát. Majd süssük tovább 3 percig, miközben kenegetjük a páccal.
Pirítsuk ropogósra a kenyérkockákat. Helyezzünk a tányérokra 1-1 szelet húst és
mézes
hagymával díszítsük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>