A
szilvaparadicsomokat vágjuk ketté, tegyük sütőlapra a vágott felükkel felfelé. Fűszerezzük és locsoljuk meg két evőkanál olajjal. Tegyük a sütőbe, és hagyjuk 5-6 órát lassan megaszalódni. Amikor elkészült tegyük lábosba a maradék olajjal,
koriandermaggal,
fokhagymával,
bazsalikommal és
oregánóval, és lassan 15 percig melegítsük.
Vágjuk félbe a
paradicsomokat és a fürtös
paradicsomokat, és tegyük a sütőben sült
paradicsomok közé. Az egészet tegyük egy tálba. Az
ecetet keverjük össze a
cukorral, a
paradicsomlével, és a vermuttal, majd öntsük a
paradicsomokra. Fedjük le, és hagyjuk pácolódni 6 órát. Sózzuk,
borsozzuk.
Elkészítési idő: 5,5-6,5 óra.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>