A
sáfrányt öntsük le forró
vízzel,
sózzuk meg, és forraljuk fel. főzzük 1 percig lassú tűzön. A póré
hagymát 2-3 percig főzzük, hogy megpuhuljon. Szűrjük le, és hagyjuk kihűlni.
Dresszing:
Tegyük egy tálba a
mustárt és az
ecetet egy kis
sóval, és kevergetés mellett adagoljuk hozzá az olajat, majd a snidlinget. A
burgonyákat tegyük egy fazékba, öntsük fel hideg
vízzel,
sózzuk meg, és forraljuk fel, majd lassú tűzön főzzük 15-20 percig. Szűrjük le, és hagyjuk kihűlni. Vágjuk karikára, és tegyük egy tálba, öntsük rá a dresszinget, de egy keveset tegyünk félre az öntetből. A póré
hagymát keverjük össze a félretett öntettel, és tegyük tálalóra. Tegyük rá a
krumplit, szórjuk meg
mustármaggal, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 50 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>