A karajt megmossuk, megsózzuk és borssal, tört borókabogyóval alaposan bedörzsöljük, majd serpenyőbe tesszük és lassú tűzön megpirítjuk. Ezek után megönt
A narancsot mossuk meg, és dörzsöljük be a kockacukorral. A narancsos cukrot a narancslével és a narancsszörppel tegyük egy fazékba, sózzuk meg, fűszerezzük s
A húst vágjuk 2 cm-es darabokra, és rendezzük el a tányéron. Helyezzük az asztal közepáre a fondüsütőt. Forrósítsuk fel az olajat a sütőben, és állítsu
Első lépésként a cukorból, vajból, lisztből és a tojásból gyúrjunk omlós tésztát.
Ezt követően csomagoljuk be fóliába és hagyjuk állni egy órát a h
A feldarabolt tyúkot lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd főzni kezdjük. Forrás után beletesszük a répákat, a zellert, a borsót, a paprikát, a gombát,
A combokat megtisztítjuk és elválasztjuk egymástól az alsó-felső részeket, meglocsoljuk szójaszósszal, megsózzuk, megborsozzuk, majd olajjal kikent tepsibe tes
Először is a mazsolát a vizes rumos keverékbe tegyük egy napig állni, majd csöpögtessük le. A citrom héját pedig egy percig pároljuk meg vízben.
A lisztet d
Egy tálban összekeverjük a halakat, a ringlit, az olívabogyókat, a krémsajtot, mustárt, kevés citromlevet, a paprikakrémet, majd ízlé szerint sózzuk, borsozzu
Ugrás a lap tetejére >>