A kaprot megmossuk, és leszedjük a száráról. Az ecetet felforraljuk, majd annyi kaprot teszünk bele, hogy könnyen átforgassuk. Amikor meglankad, üvegbe tesszük.
A kígyóuborkát és a káposztát megtisztítjuk, majd az uborkát kb. 4-5 cm-es darabokra vágjul fel, a káposztát pedig vékonyan felszeljük. Az uborkából kiszed
A tököket meghámozzuk, kimagozzuk és legyaluljuk. Összeforgatjuk egy pici sóval és 12 órán át pihentetjük. Ezután leszűrjük, befőttes üvegekbe töltjük a
A karfiolt és a sárgarépát megtisztítjuk, a sárgarépát meghámozzuk, és vékonyan felkarikázzuk. A karfiolt kisebb virágokra szedjük szét, majd a zöldégeke
A paprikát és a paradicsomot folyó víz alatt átöblítjük, lecsöpögtetjük és felszeleteljük. Egy pici vízzel felengedjük, ízlés szerint sóval fűszerezzü
A zöldségeket tisztítva mérjük le. húsdarálón daráljuk le a hozzávalókat, keverjük össze sóval, és tegyük az üvegbe. Kössük le, és tegyük száraz hey
A padlizsánt addig sütjük, amíg héja barna nem lesz, majd leszedjük, a húsát pedig felkockázzuk. A paprikát megmossuk, magházát kiszedjük, húsát ledarálju
A paprikát szeleteljük fel, és fedő alatt, és pároljuk puhára. Szitán törjük át. ás főzzük még 20-25 percig. Sürűsítsük be, keverjük bele a sót, és
Ugrás a lap tetejére >>