» 1 kg sárgarépa » 2 kg karfiol » 1 csomag savanyúságtartósító » 17,5 dl víz » 2,5 dl ecet » 15 dkg cukor
A karfiolt és a sárgarépát megtisztítjuk, a sárgarépát meghámozzuk, és vékonyan felkarikázzuk. A karfiolt kisebb virágokra szedjük szét, majd a zöldégeket üvegekbe tesszük vegyesen. Ezután a tartósítót vízbe tesszük, hozzáöntjük az ecetet, majd az egészet felforraljuk. Ezt a levet az üvegekbe öntjük úgy, hogy teljesen ellepje a zöldségeket, majd lezárjuk az üvegeket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom