Első lépésként előkészítjük a hozzávalókat. A póré
hagymát, a
zellert tisztítás után vastag szeletekre vágjuk, míg a vörös
hagymát vékony szeletekre szeleteljük, a
paprikát vékonyra csíkozzuk. Sóval,
borssal és a szárított fűszerkeverékekkel beízesítjük a vékonyra szeletelt csirkehúst, majd 3-5 percig
olívaolajon sütjük. Az előkészített zöldségeket napraforgóolajon 5 percig pároljuk, ízesítésére a húshoz használt ízesítőket használjuk. A húst kedvünk szerint
ketchuppal is ízesíthetjük. Az előre megvásárolt tésztából 25X25 cm-es lapot nyújtunk, kiolajozott sütőlapra tesszük kedvünk szerint meghinthetjük szárított
provance-i fűszerkeverékkel, erre kerülnek a párolt zöldségek és a megsütött hús. Te
tejére
sajtot teszünk 220 fokon 25 percig sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>