A felaprózott hagymát és a felszeletelt répát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a konzerv levét és a bort is. A paradicsomokat felszeleteljük,
A darabos hozzávalókat finomra ledaráljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékleten megpuhított vajat és a többi hozzávalót, majd habverővel sima krémmé dolgozzuk.
Egy tálban összekeverjük a bazsalikomot, az összepréselt fokhagymát, a reszelt sajtot, a fenyőmagot, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután az egészet turmixba tesszük
Forraljuk fel az ecetet a szeletelt hagymákkal, felvágott turbolyával és a tárkonnyal, valamint a darált borssal. Hagyjuk besűrűsödni. Sűrítsük tovább a vajj
A felkockázott hagymát 1,5 dkg tárkonyt, törött borsot, citromhéjat ízlés szerint, a babérleveleket, tárkonyecetet és a fehérbort elkezdjük főzni, amíg el
Egyszerű rántást készítünk vajból és lisztből folyamatos kevergetés mellett. A kész rántást felengedjük a felmelegített tejjel, hozzáadjuk a sót és a bo
A vajat felolvasztjuk, majd addig forraljuk, amíg a víz elpárolog belőle. Belekeverjük a lisztet, és folytonos keverés mellett addig főzzük, amíg el nem válik
Olvasztott vajon megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk kevergetés mellett a felforrósított tejet, és csomómentesre keverjük. 15 percig főzzük, és a végén fűszer
Ugrás a lap tetejére >>