Az almát kimagozzuk, meghámozzuk, felkockázzuk, a hagymát pedig felszeleteljük, besózzuk. Először a hagymát pároljuk ecetes vízben, majd hozzáadjuk az almát
Hámozzuk meg az almát és a tormát, majd reszeljük le. Adjunk hozzá olajat, ecetet, sót, cukrot, és az erőlevest.
Az almát megpucoljuk, kimagozzuk és kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk. Az olajat felforrósítjuk, az almát és a hagymát kevergetve 5 percig pároljuk. Rá
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. 20 perc alatt puhára főzzük a fehérborral és a porcukorral. Kissé lehűtjük és átpasszírozzuk. Hozzáa
Répakockákat, az almahasábokat, mézet, citromlevet kevés tejjel összekeverjük, a maradék tejjel felöntjük és poharakba öntjük. Búzacsírával szórjuk meg.
Kitesszük a tejet pár napra, ezalatt megalszik.
Aludttejet bográcsban felmelegítjük, ez összekapódik és túró lesz belőle. Kenyérrel fogyasztjuk.
A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomokat forró, lobogó vízben blansírozzuk, hideg vízzel lehűtjük, a h
A créme fraicge-t simára keverjük a joghurttal, majd hozzáadjuk a ketchupot és a mustárt és tovább keverjük. Beletesszük a citromlevet, a cukrot és a finomra v
Ugrás a lap tetejére >>