» 3 ek tönkölybúza-liszt (teljes őrlésű » 3 ek tönkölybúza-dara » 5 ek olaj » 4 kk karobpor » ½ citrom leve
A lisztet és a darát, citrom levét vízzel - nokedlinél sűrűbb állagúra - összekeverjük. Néhány órát pihenni hagyjuk. 2 evőkanál olajat lábosba teszünk és beleöntjük a masszát. Sűrűre főzzük. 2 evőkanál olajat tepsibe elterítünk, beletesszük a megfőtt darát, majd a sütőben többszöri kevergetés mellett darabosra sütjük. Tálaláskor az 1 evőkanál olajjal karobmázat készítünk a morzsa tetejére csorgatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom