A vadrizst alaposan leöblítjük, majd háromszoros mennyiségű vízben, kevés olajjal 40 percig főzzük. Végül sózzuk.
Önálló ételként, rizssalátaként, va
Öblítsük le a rizst. Külön-külön főzzük meg a rizst 2-2 csésze hideg vízzel. Forraljuk fel a rizst, és főzzük tovább 5 percig. Tegyünk bele mindkét lába
Egy-egy almát, répát és hagymát felkockázunk, olajon megdinszteljük, a rizst pedig megpirítjuk, majd felöntjük a bor 2/3-ával. Amikor ez elfő, beleöntjük a
Vöröshagymát finomra vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, valamint provence-i fűszerkeverékkel és majorannával ízesítjük.
A hagymát megpirítjuk a zsír felén, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, fűszereket, felöntjük kevés vízzel, és kb. 40 percig pároljuk. A maradék zsírban
A bacont, a póréhagymát és a fokhagymát pirítsuk meg a kisült zsiradékon. Adjuk hozzá a rizst, és állandó kevergetés mellett 2 percig pirítsuk. Fokozatosan
A rizst főzzük puhára 15 perc alatt egy fazék vízben, majd szűrjük le, mossuk le hideg vízzel. tegyük robotgépbe a zöldfűszereket, a fenyőmagot, a diót, a c
A hagymát pároljuk puhára az olajon és 2 evőkanál vajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst, és állandó kevergetés mellett főzzük 2 percig. öntsük bele a bor
Ugrás a lap tetejére >>