» 300 g előfőzött barna rizs » 125 g fejtett zöldborsó vagy cukorborsó » 110 g kukorica konzerv » 60 ml világos szójaszósz » 1 finomra reszelt sárgarépa » 2 vékonyra szeletelt zellerszár » 4 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 2 teáskanál finomra reszelt gyömbér » 2 teáskanál ázsiai szezámolaj » friss korianderlevelek a tálaláshoz
Főzzük meg a riszt a csomagolása szerint. Szűrjük le és mossuk le hideg vízben. Keverjük össze a rizst, a sárgarépát, a zöldborsót, a kukoricát, a hagymát és a zellert. Majd szintén egy másik tálban keverjük össze a szójaszószt, a szezámolajat, a fokhagymát és a gyömbért. Öntsük az öntetet a rizses keverékre, és alaposan rázzuk össze. Korianderrel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom