A királyrákokat megtisztítjuk, előkészítjük. Felforraljuk a halcsontlevet, beletesszük az apróra vágott chilit, a felaprított citromfüvet, a gyömbért, hozz
A felkockázott tököt meglocsoljuk egy kanál olajjal, majd előmelegített sütőben 200 C-on kb. 25 percet sütjük. Eközben a hagymákat és a gyömbért a maradék
A felkockázott tököt meglocsoljuk egy kanál olajjal, majd előmelegített sütőben 200 C-on kb. 25 percet sütjük. Eközben a hagymákat és a gyömbért a maradék
A felkockázott tököt meglocsoljuk egy kanál olajjal, majd előmelegített sütőben 200 C-on kb. 25 percet sütjük. Eközben a hagymákat és a gyömbért a maradék
A felkockázott tököt meglocsoljuk egy kanál olajjal, majd előmelegített sütőben 200 C-on kb. 25 percet sütjük. Eközben a hagymákat és a gyömbért a maradék
A mellfiléket felaprózzuk, a hagymákat felszeljük. A húsokat forró olajba tesszük, hozzáadjuk a hagymát, a cukrot és a gombaszószt. Amikor megkaramellizálódo
A felaprított csilit, fokhagfymát, szardellagyűrűt, rákpasztát, szóját, fűszereket mozsárban összetörjük, felöntjük a citromlével, és öszekeverjük.
A felszeletelt húst hurkapálcára szúrjuk. A csilit, koriandert, citromlevet, citromhéjat, halszószt, fűszereket összekeverjük, és megkenjük vele a húsokat. A
Ugrás a lap tetejére >>