Tisztítsuk meg a húst, vágjuk darabokra, majd keverjük össze a borral, a felaprított zsályával, a babérlevéllel, sóval és borssal. Hagyjuk 3-4 órát pácoló
A zsemlékre kenjük a tejkaramellás krémet, majd rátesszük a felkarikázott banánt. Végül a tejszínhabbal díszítjük, és már kínálhatjuk is.
Tisztítsuk meg a nyakat, fűszerezzük sóval, valamint borssal és hagyjuk állni.
Futtassunk meg az olajon 2 gerezd zúzott fokhagymát, majd adjuk hozzá a nyakat. N
Tisztítsuk meg a húst, fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olajon mindkét oldalát jól süssük meg. Ezután rakjuk egy cserépedénybe.
A felhevített vaj
Tisztítsuk meg a húst, öntsünk rá bőségesen a dióolajból, takarjuk le és két napig hagyjuk a hűtőben.
A csontot pirítsuk 10-15 percig, mjad adjuk hozzá a
Tisztítsuk meg a húst, fűszerzzük sóval és borssal, majd előmelegített sütőben másfél óráig süssük.
A zúzott fokhagymát alaposan dolgozzuk össze a toj
Fogjunk egy üvegtálat, öntsük bele a bort, tegyük bele a fűszereket, az apróra vágott petrezselymet, majd helyezzük bele a megtisztított, szeletekre vágott hú
A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd megkenjük a lekvárral. Közben a paradicsomot felaprózzuk, majd a kenyérre szórjuk, és befedjük a sajttal. Végül megszórj
Ugrás a lap tetejére >>