Tisztítsuk meg a húst, öntsünk rá bőségesen a dióolajból, takarjuk le és két napig hagyjuk a hűtőben.
A csontot pirítsuk 10-15 percig, mjad adjuk hozzá a feldarabolt répát, az összevágott
hagymát és a fűszernövényt. Locsoljunk rá vizet és 2 deci bort. Pároljuk 1 órán keresztül, szűrjük le, majd addig rotyogtassuk, amíg besűrűsödik.
A báránycombot süssük meg egy sütőedényben, majd tegyük egy előmelegített sütőbe fél órára.
Az alapléhez adjuk hozzá a maradék bort és főzzük fel. Rotyogtassuk 2 percig, közben fűszerezzük
sóval, valamint
borssal és tegyük bele a feldarabolt diót. Ezt a szószt kanalazzuk a mártsára.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>