Egy elektromos habverővel a tojásfehérjét dolgozzuk keményre, közben pedig adjuk hozzá a sót és a porcukrot. Ha már megfelelő állagú kanalazzuk egy vajjal ki
A padlizsánokat szeleteljük fel 1 cm-es karikákra, majd egy serpenőben pirítsuk meg mindkét oldalukat. Egy cseréptálat kenjünk ki olajjal, és ebbe rétegezzük
Egy lábosba tesszük a húst, a szegfűszeggel megtűzdelt hagymát, a curryt, a babérlevet és a kakukkfüvet, majd felöntjük vízzel. Így másfél órát főzzük
Futtassuk meg az összevágott hagymát a vaj felében és egy kis olívaolaj keverékében. Keverjük hozzá a galamb máját, szívét, zúzáját és a bort. Pároljuk
A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd olajban megpirítjuk. A gombákat megmossuk, meghámozzuk, majd vékony szeletekre vágjuk őket, és a megpirított hagymá
Hámozza meg a citromot és vágja darabokra. Készítse elő a pisztrángot, fűszerezze meg és forgassa lisztbe. Kapcsolja a készüléket 2-es fokozatra. Tegyen 5 dkg
A bort dolgozzuk össze egy kis olívaolajjal, a fűszercsokorral, a borssal és a sóval. Tisztítsuk meg a húst és hagyjuk néhány órát a fűszeres keverékben. A
A felaprózott hagymát és kapribogyót a majonézbe keverjük, majd ezzel megkenjük a kenyérszeleteket. Ezután rátesszük a sült marhaszeletet, és már kínálhat
Ugrás a lap tetejére >>