A lisztet, a vajat, a sót, vizet egy konyhai robotgéppel összekeverjük, majd gyúródeszkán kinyújtjuk úgy, hogy pont beleférjen a tepsibe. A sütőformát kivaja
Egy tálban összekeverjük a mascarponét, a felaprózott koriandert és újhagymát, a borecetet, majd sózzuk, borsozzuk. Ezt eloszlatjuk a kenyérszeleteken, majd rá
Az almát kimagozzuk, meghámozzuk, elnegyedeljük, majd 5 dkg vajon pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a cukrot és a mazsolát, és kb. 20 percig pirítjuk így. Eközben
Az avokádót feldaraboljuk, citromlevet locsolunk rá, majd sózzuk, borsozzuk. A rákokat felszeleteljük, a majonézbe keverjük a ketchuppal és a konyakkal együtt.
A felforralt tejbe keverjük a kukoricalisztet, a vajat és a köményt. A felkockázott bárányhúst az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott hagymát,
A felkockázott húst olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, a mézet, a fahéjat és a mazsolát. Felöntjük vízzel, 2-3 percig pirítj
A burgonyát puhára főzzük, a hagymát pedig fél órát dinszteljük a mézzel és a mazsolával. Ezután a krumpliból, tejből és vajból pürét csinálunk, és a
A krumplit puhára főzzük, eközben a húst olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felaprózott hagymákat és petrezselymet, majd kb. 5 percig pirítjuk. A krumpliból, va
Ugrás a lap tetejére >>