Hámozzuk meg a burgonyát, mossuk meg, karikázzuk fel és fűszerezzük sóval, valamint borssal.
Egy tűzálló tálat dörzsöljünk be a fokhagymával, kenjük ki v
Egy fondüedényt jól dörzsöljünk be a fokhagymával. A sajtot vágjuk fel vékonyan.
Az edénybe tegyük bele a sajt felét, locsoljuk rá a bort és takarékon fol
A bagettet elnegyedeljük, a paradicsomot felszeleteljük, a fokhagymát pedig felaprózzuk és az olajba keverjük. Ezzel megkenjük a bagetteket, majd rárakjuk a parad
A kenyeret először vajjal, majd a tormával megkenjük. A virslit és a hagymát felkarikázzuk, a paradicsomot felszeleteljük, majd ezeket eloszlatjuk a kenyérszelet
Fűszerezze meg a csirkemelleket és szórjon rá apróra vágott tárkonyt. Tegye a csirkemelleket a rápattintható fülű edény rácsára és párolja 15 percig. Forr
Pucoljuk meg a gombát, daraboljuk fel, futtassuk meg egy kis vajon és adjunk hozzá egy kis vizet. Facsarjuk rá a citrom felét, fűszerezzük sóval, valamint borrsal
Tisztítsuk meg az articsókát és vájjuk ki a belsejét, majd kenjük be a citrommal, hogy ne veszítse el a színét.
A szalonnát szabadítsuk meg a bőrétől, vá
Csak a kalapokra lesz szükségünk. Tisztítsuk meg és jól mossuk meg, majd dolgozzuk össze egy kis ecettel és vajjal, ízlés szerint sóval, valamint borssal. Hely
Ugrás a lap tetejére >>