A tököt meghámozzuk, és felkarikázzuk. A tüdőt egy fél hagymával, babérlevéllel és sóval ízesített vízben megfőzzük. Amikor kihűlt, megdaráljuk. A mar
A burgonyát puhára főzzük, hozzáadjuk a vajat és a tejet, sózzuk, borsozzuk, majd pürésítjük. Eközben a tőkehalat 10 percig főzzük, majd összekeverjük az
Szeleteljük fel a paprikákat, a paradicsomot mártsuk forró vízbe, húzzuk le a héját, és negyedeljük fel. A hagymát és a fokhagymás aprítsuk fel. Hevítsük
A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, a fokhagymát összepréseljük, majd vajban megpirítjuk őket. A zöldségeket megmossuk, ezt is felkockázzuk. A padlizsán h
Fogjunk egy serpenyőt, olvasszuk fel benne a zsírt, és pirítsuk meg benne a hús mindkét oldalát. Vegyük ki a húst, és tegyük a serpenyőbe a felkockázott hagy
A bélszínt fűszerezzük borssal, locsoljuk meg olajjal és hagyjuk egy órát pihenni.
Tisztítsuk meg a hagymát, vágjuk fel és dolgozzuk össze a megolvadt vajjal
A bendőt tisztítsuk meg és vágjuk 8 centis téglalapokra. A maradékot dolgozzuk össze az összevágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, az apróra darabo
Egy vöröshagymát és két répát vágjunk fel és adjuk hozzá a halfejeket, valamint a szálkákat és a bort. Pároljuk el a felét, közben fűszerezzük sóval é
Ugrás a lap tetejére >>