A megtisztított nyulat vágjuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és a felhevített olajban pirítsuk meg minden oldalát.
Az összevágott hagymákat futtass
A húst öntsük fel 3 liter vízzel, fűzzük fel, majd takarékon pároljuk. Ha fő tegyük bele a megpucolt hagymát, amibe szúrjuk bele a szegfűszeget, a megtisztí
A törökparadicsom héját lehúzzuk, majd felszeleteljük. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és olajban megsütjük. A hagymát felaprítjuk, vajon megpirítjuk,
A gombát tisztítsuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és tegyük egy serpenyőbe. Adjuk hozzá a vizet és letakarva takarékon pároljuk negyed órán át. Közb
A sonakszeleteket szórjuk meg a borssal, majd a felhevített olaj és vaj keverékében pirítsuk meg mindkét oldalát 1-1 perc alatt.
A meghámozott burgonyát sós v
Miközben a kenyeret megpirítjuk, a vörösbort besűrűsítjük a húslevessel. A felszeletelt gombát és szalonnát egy serpenyőben megpirítjuk, majd a vörösboros
Egy edényben összefőzzük a bort, a vanillincukrot és a cukrot. Tegyük bele a lébe a fügéket is, és lefedve alacsony fokozaton 30 percen át pároljuk. Fél óra
A káposztát felszeleteljük, majd meglocsoljuk a citromlével és az olívaolajjal. A répát lereszeljük, a salátát felcsíkozzuk, a retket karikákra vágjuk, majd
Ugrás a lap tetejére >>