A hagymákat felkarikázzuk, majd két ek. vajon megpirítjuk úgy, hogy közben a lisztet is hozzáadjuk. Hozzáöntjük a húslevest is, és kb. negyed órán át főzz
Karikázd fel a vöröshagymát, és vajon süsd aranyszínűre.Öntsd fel húslével, ízesítsd őrölt borssal, frissen reszelt szerecsendióval.8-10 percig főzd, tö
A hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és az almalevet, amelyet 20 percig párolunk. Ezután felöntjük a húslevess
Futtassunk meg olívaolajon 5 perc alatt 2 összevágott vöröshagymát, 4 zúzott fokhagymát és a póréhagymát. Ezután adjuk hozzá 3 vörös márna és a farkasha
A marhafarokhoz és az összekötözött oldalashoz adjuk a vizet. Főzzük fel és pároljuk fél órán keresztül, közben fölözzük le a habot. Ezután tegyük bele
A kacsát megtisztítjuk, szétszedjük, és olajon megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, 1 dl vizet beleöntünk, és lefedve pároljuk kb. 30 percig. Eközben a
A burgonya egy részét egy tepsibe karikázzuk, sóval ízesítjük, majd felaprított fokhagymát, sajtot és borsot hintünk rá. Ugyan ebben a sorrendben addig folyta
Az alapkrémet dolgozzuk simára a két tojással, a kukoricaliszttel, a porcukorral, a mandulával és a rummal.
Liszttel szórjunk meg a gyúródeszkát és nyújtsuk
Ugrás a lap tetejére >>