Futtassunk meg
olívaolajon 5 perc alatt 2 összevágott vörös
hagymát, 4 zúzott
fokhagymát és a póré
hagymát. Ezután adjuk hozzá 3 vörös márna és a farkashal fejét, a szivárványhalakat, valamint a felszeletelt sziklahalat és az
angolnát. Fűszerezzük
sóval, valamint
borssal és tegyünk bele 2 cikkelyekre vágott
paradicsomot. Engedjük fel
vízzel és a ha felfőtt pároljuk háromnegyed órán át, majd passzírozzuk jól át.
A többi
paradicsomot kockázzuk fel és pirítsuk meg 2 kanál
olívaolajon, majd dolgozzuk hozzá a maradék összevágott
hagymát, a felszeletelt édes
köményt és 4 zúzott
fokhagymát. Rotyogtassuk 5 percig, majd adjuk hozzá a hallevet. Fűszerezzük a Cayenne-
borssal, valamint a sáfránnyal és tegyük bele a feldarabolt ördöghalat és 3 vörös márnát. Erős tűzön főzzük 10 percig, közben pedig ízesítsük
sóval és
borssal.
A levest a felszeletelt és megpirított
bagettel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>