A felhevített vajon futtassuk meg a megpucolt hagymát, majd adjuk hozzá a megpucolt krumplit és a kockára vágott sonkát. Süssük takarékon.
A húst szórjuk meg
A bort dolgozzuk össze a borecettel, fél liter vízzel és egy felkarikázott hagymával. Fűszerezzük babérlevéllel, 5 szem borssal, sóval, borókabogyóval és zs
A répát meghámozzuk, felkarikázzuk, a karfiolt rózsáira szedjük, majd mindhárom zöldséget külön lábosban puhára főzzük. Ezután külön-külön leturmixol
A kelvirágot puhára főzzük, majd leszűrjük. Egy tűzálló tálat kikenünk, és belerakjuk a kelvirágot. A sonkát kis kockákra vágjuk, vajon megpirítjuk, és
A húst vágjuk nagyobb kockákra, majd az olaj és a vaj keverékében jól süssük meg. Ezután dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, a felkarikázott répát, a
A bagettet elnegyedeljük, megpirítjuk, majd bedörzsöljük a fokhagymával. A spenótot felcsíkozzuk, a túróhoz keverjük a citromlével és a felaprózott mogyoró
Tegye a gombát és a vajat az edénybe és tegye rá a tetőt. 6 percre tegye maximum 750 W-os teljesítményre állított mikrohullámú sütőbe. Helyezze fel a kést
A bagettet elnegyedeljük, majd megkenjük a ricottával, és eloszlatjuk rajta a paradicsomot. Ezután rárakjuk a felszeletelt sajtot, megszórjuk a felaprított bazsal
Ugrás a lap tetejére >>