Futtassuk meg az összevágott
hagymát a
vaj felében és egy kis
olívaolaj keverékében. Keverjük hozzá a galamb máját, szívét, zúzáját és a bort. Pároljuk 10 percen át. Ezután zárjuk el a tüzet és dolgozzuk össze a felaprított
petrezselyemmel, a
tejbe mártott és kifacsart kenyérrel, a
parmezánnal, a
tojással, valamint a kolbászhússal. Fűszerezzük
sóval, valamint
borssal és ezt a keveréket kanalazzuk a galambokba. A maradék
vaj és
olívaolaj keverékében pirítsuk meg minden oldalát, közben pedig fűszerezzük a
zsályával. Locsoljuk meg a levessel, rotyogtassuk néhány percig, majd adjuk hozzá a felszeletelt
gombát. Ízesítsük
sóval és
borssal. Helyezzünk rá fedőt és takarékon fél óráig pároljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>