» 5 vöröshagyma » vaj » 10 burgonya » 1 csokor vegyes fűszernövény » 2-3 makréla » 1 sárga tőkehal » 1 tengeri angolna » 1 aranykeszeg » kenyér » ecetes öntet » só és bors
A felszeletelt hagymát pároljuk üvegesre egy kis vajon, majd engedjük fel 1 liter vízzel. A megpucolt krumplikat rakjuk a vízbe és ízesítsük sóval, borssal és a fűszercsokorral. Fűzzük 10 percig, majd adjuk hozzá a megtisztított és nagyobb darabokra vágott halakat és főzzük néhány percig, amíg puhák lesznek.
Egy edény aljába rakjuk a kenyeret és öntsük rá a levest. Külön tálaljuk a halakat és a krumplit az ecetes öntettel meglocsolva.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom