Eloszor mwgsutom a piskota lapot.
Az 5 tojas sargajat ki kavarom 20 dk
cukorral jo habosra,utana az 5 evokanal hideg vizet,utana a felvert tojas habot es a sutoporral elkevert
lisztet aprankent.
Amig sul a piskota elkeszitem a kremet.
A 2 tasak pudingot megfozom 5 dl
tejben,cukrozom izles szerint es surure fozom,hozza adok meg melegen 5 dg
vajat,es hagyom kihulni.
Az 50dk epret turmixolom.
Felverem a
tejszint,hozza adom a
zselatint amit el keszitek a lleiras szerint(leiras a tasak hatso felen) utana a cukrot (porcukrot) izles szerint.Kemenyre verem.
Hozza teszem a turmixolt
eper kb. 3/4-et,es hutobe teszem.
Ekozben kettobe vagom a piskota lapot.
A kuhult pudingot a
tejszines
eperhez kavarom.
Elsimitom az also lapra es rea helyezem a masik lapot.
Hutobe teszem.
Elkeszitem a torta zselet(leiras a tasak hatso lapjan) a turmixolt
eperrel es a hideg suti te
tejere simitom gyorsan(hamar szilardul).
Megint huto szekrenybe teszem kb. 1 orat.
Szerző:
cirmicica Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>