Burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük. Melegen áttörjük, hozzáadjuk a vajat és annyi tejet, amennyivel a burgonyát habosra keverhetj
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk. Egy lábosba vizet töltünk, beletesszük a krumplit, majd a sót, a borsot, és a többi fűszert beleszórjuk az ös
A rizst leöblítjük, majd a fele vajon megfuttajuk. Dupla adag vizet adunk hozzá, sóval ízesítjük, és hozzáadjuk az apróra vágott hagyma felét. Lefedve, alacs
A tojás sárgákat, olajat, ecetet, petrezselymet, fűszereket jól összekeverjük, és a saláta levelekre öntjük.
Először készítsünk egy fehérmártást. Alaposan dolgozzuk össze a vizet, a lisztet és a kifacsart citromokat. Ebben pároljuk puhára 50 percen keresztül a megpu
A borsót folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le, majd sós vízben pároljuk puhára. Szűrjük le és botmixerrel keverjük simára. Közben ízlés szer
Pucoljuk meg a krumplit, folyó víz alatt alaposan öblítsük át, majd vágjuk 2,5 milliméteres lapocskákra.
Az olajat jól hevítsük fel és 6-8 perc alatt süss
Pucoljuk meg, karikázzuk fel és pároljuk 3 percig sós vízben a répát.
A felszeletelt hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd dolgozzuk hozzá a répát és ön
Ugrás a lap tetejére >>