180°C-on melegíts elő a sütőt.
Forrósíts fel egy evőkanál olívaolajat egy nagy, vastag hőálló edényben. A húst tedd bele és fonnyaszd meg gyorsan. Vedd
A combot sóval bedörzsöljük, a szilvát a borba áztatjuk, és így hagyjuk őket egy órán át. Ezután a combot a bőrős felével lefelé jénaiba tesszük, alá
A húst egyenletesen felosztva 8 szeletre vágjuk fel, majd jól kiverjük, sózzuk, borsozzuk és végül lisztben megforgatjuk. Hámozzuk meg és magozzuk ki az almáka
Az olajból és vörösborból páclevet készítünk, ami tartalmaz még összetört fokhagymát, mustárt, fehérborsot, babérlevelet, rozmaringot, sót, borókabogyó
A kenyérszeletekre kevés tejet locsolunk, majd vajon mindkét felüket megpirítjuk. A maradék vajon a bélszínt ízlés szerint megsütjük, sózzuk, borsozzuk. A ke
Első lépésként a fokhagymát, a sárgarépát és a mogyoróhagymát megpucoljuk,fokhagymát és a mogyoróhagymát aprítjuk a sárgarépát felcsíkozzuk. A babcsí
A babot éjszakára beáztatjuk, majd másnap ugyanebben a vízben forrástól számított 35 percig főzzük. A feldarabolt húst olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a
A babot előző éjaszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át.
A megtisztított húst szeleteljük fel,
Ugrás a lap tetejére >>