» 1 kg vegyes húsféle: szív, tüdő, véres torkos húsok » 40 dkg tokaszalonna » 4 dl vér » 1 fej vöröshagyma » 1 ek. zsír » fél dkg szegfűbors » 1 dkg törött fekete bors » 6 dkg só
A húsokat puhára főzzük, majd ledaráljuk, a szalonnát pedig apróra felkockázzuk. Eközben a felaprított hagymát zsíron megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a vért és a fűszereket. Ezt a húsokhoz keverjük, majd az egészet belekbe töltjük. Megabáljuk őket, majd füstöltjük, és hűvös helyen tároljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom