Fogunk egy serpenyőt, beleöntjük az olajat, majd beletesszük a rákokat, és a felszeletelt chilit, az újhagymát és a zöldborsót rászórjuk. Kevés vizet adunk
A bélszínszeleteket sózzuk, a masalával megszórjuk, bekenjük a mustárral, majd ráöntjük az olajat, és éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap pirosra sütjük,
Fogunk egy lábost, beletöltjük a bort, és a vizet, és felforraljuk. Ezután beletesszük a fahéjat, a szegfűszeget, 3 ek. cukrot és a citrom héját. Eközben egy
A libamájat egy éjszakára a tokaji borba áztatjuk. Másnap a pulykahúst elnegyedeljük, sózzuk, borsozzuk, majd a felszeletelt libamájat rátesszük. A paprikákat
A brokkolit szedjük le apró rózsáira. Fogjunk egy serpenyőt és a vajon kevés víz hozzáadásával pároljuk puhára a brokkolirózsákat. Öntsük fel a 3 dl zöl
Egy lapos tálon fektessük a lazacszeleteket egymás mellé és az egy citromnak a levével locsoljuk alaposan meg. A kaprot vágjuk fel apróra és keverjük össze a t
Fogunk egy lábost, beletöltjük a tejet és a tejszínt, valamint hozzáadjuk a vaníliarúd belsejét, és felforraljuk. Eközben 15 dkg cukrot összekeverünk a tojá
Fogjunk egy lábost, és tegyük bele a meggyet a levével, a vörösbort és kb. 9 dl vizet, majd kezdjük el közepes lángon főzni. Adjunk hozzá cukrot, az egy citro
Ugrás a lap tetejére >>