» 1 újhagyma » 3 ek. ananászkocka » 4 ek. virágméz » 4 ek. világos szójaszósz » 4 ek. sherry » 2 ek. szezámolaj » 2 ek. ketchup » 4 ek. gyümölcsecet » 140 ml hideg víz » 2 kk. kukoricaliszt » kevés ananászlé
Újhagyma fehér részét vágjuk vékony karikára. Vágjuk nagyon apró darabokra az ananászt.
Kukoricalisztet keverjük bele a hideg vízbe, hogy sima massza legyen belőle. Öntsük bele egy serpenyőbe a mézet, szójaszószt, sherryt, olajat, ecetet, ketchupot, és dolgozzuk össze.
Adjuk a szószhoz a felaprított újhagyma-és ananászdarabokat. Forraljuk fel, majd sűrűsítsük be vízzel és a kukoricaliszt-masszával.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom