A sütőt 230 fokra melegítjük. A lazacfilét fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk,
A tortillakat töltsük meg 3-3 evőkanál krémsajttal, majd megszórjuk a lazaccal. Szórjunk rá ízlés szerinti őrölt fekete borsot, majd szépen tekerjük fel. A
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 502 kcal/2108 kj adagonként
A halfiléket sózzuk és borsozzuk. A kaprot aprózzuk fel, majd keverjük össze a zseml
Elkészítési idő: kb negyed óra
Energiatartalom: 320 kcal/1344 kj adagonként
Valamennyi fűszert (só, bors, cukor, mustár, ecet) keverjük össze egy tálban.
A lazacot szeletekre vágjuk, besózzuk, ráfolyatjuk a lime levét, majd készre sütjük két szelet lime-mal. Eközben a tejszínt felforraljuk, beletesszük a limelev
A lazacot sózzuk, borsozzuk, és citromlevet csöpögtetünk rá. Tálba helyezzük, meglocsoljuk olajjal és 20 percig állni hagyjuk. Összekeverjük zsemlemorzsával
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 523 kcal/2196 kj adagonként
A halfiléket ízesítsük sóval és borssal. Az őrölt mandulát és a zsemlemorzsát k
Elkészítési idő: kb 10 perc
Energiatartalom: 318 kcal/1333 kj adagonként
A tojássárgákat habarjuk fel, ehhez hozzáadhatjuk a mézet, a mustárt, a tejszínt,
Ugrás a lap tetejére >>