A
rizst puhára főzzük, eközben három
tojást is megfőzünk, majd felaprózzuk őket. A
vaj felében megpirítjuk a felaprózott új
hagymát,
sózzuk,
borsozzuk. A maradék
vajban a
mogyoróhagymát pároljuk meg, majd hozzáadjuk a
gombát, a
citromlevet is,
sóval,
borssal ízesítjük. A
lazacot a zöldségalaplében 5 percig pároljuk, majd eltávolítjuk a bőrét és a szálkáit, és egy tányérra tesszük. A leveles tészta egyik felét kinyújtjuk, majd 23*35 cm-es szeletekre felvágjuk, és a hűtőbe tesszük. Fél óra múlva a tésztán eloszlatjuk a főtt
rizst, megszórjuk a felaprózott
kaporral, majd a
gombás keveréket és a
tojást tesszük rá.
sózzuk,
borsozzuk ízlés szerint, majd a pirított új
hagymát is beletesszük, és befedjük a megmaradt tésztával. Megkenjük a
tojással, majd sütőbe tesszük, és készre sütjük. Eközben a
joghurtot elkeverjük a megmaradt
kaporral, majd ezzel együtt kínáljuk a tésztát.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>