» 1 vöröshagyma » 1 gerezd fokhagyma » 1 nagy szelet margafelsál (1 kg) » só és bors » 1 doboz (80 dkg) egész konzervparadicsom » 3 dl sűrített paradicsomleves » 3 burgonya » 1 csomag (45 g) fagyasztott zöldborsó és sárgarépa » 1 csésze felaprított zeller » liszt » zöldségek ízlés szerint
A marhát mossuk meg és szeleteljük fel 8 szeletre, majd hempergessük meg sós, borsos lisztben és helyezzük párolóedénybe a felvágott hagymával és a zúzott fokhagymával. A paradicsomkonzervvel- és a levessel öntsük fel, majd adjuk hozzá a felkockázott krumplit, a fagyasztott zöldségeket és a zellert. Rakjuk rá a fedőt és 5-6 óra alatt készre pároljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom