A malaccombot kiterítjük, sózzuk, borsozzuk. Az összepréselt fokhagymát elkeverjük a fűszerekkel és a paprikakrémmel, majd megkenjük vele a húst, és széleit
A húst a sóval, borssal, köménnyel bedörzsöljük, majd egy tepsibe tesszük, Mellérakjuk a felszeletel 2 hagymát, répát és fokhagymát, meglocsoljuk az olajjal
A malachúst a szokásos módon pörkölthöz valónál nagyobb darabokra vágjuk És megmossuk.
Az apróra vagdalt vöröshagymát zsírban megpirítjuk, hozzáadjuk a
A vöröskáposztát vékony csíkokra vágjuk, majd besózás után fél órát állni hagyjuk. Ezután alaposan kinyomkodjuk. Közben a birsalmát megmossuk, meghámozz
"A malacz jól megtisztíttatván, apró darabokra vagdaltatik. A fele csak két részre vágatik, az agyvelő pedig azonnal besózandó és borssal behintendö. Egy hár
A húst kétujjnyi szeletekre vágjuk, majd a bacon szalonnákba tekerjük őket, így kis kerek húsokat kapunk. Ezután olajban mindkét oldalukat megpirítjuk, hozzáa
A hagymát szálasra vágjuk, az olajban sárgára pirítjuk, hozzáadjuk a húst, megforgatjuk benne, majd belerakjuk a borsót, a gerslit, a kockára vágott burgonyát
A babot egy napra beáztatjuk. A hagymát szétszedjük leveleire, és megpirítjuk a libazsírban, hozzáadunk 1 ek lisztet,a húsokat, majd még egy kanál lisztet. Pá
Ugrás a lap tetejére >>