A ponty pikkelyét, fejét, farkát és uszonyait eltávolítjuk, majd húsát szeletekre vágjuk, és besózzuk. A felaprózott hagymát és a halat egy lábosba tesszü
A ponty pikkelyét, fejét, farkát és uszonyait eltávolítjuk, majd húsát szeletekre vágjuk, és besózzuk. A felaprózott hagymát és a halat egy lábosba tesszü
A ponty pikkelyét, fejét, farkát eltávolítjuk, majd húsát felszeleteljük. A bográcsba tesszük a felaprózott hagyma egy részét és néhány szelet halat. Ezt
Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 355 kcal/1475 kj adagonként
Készítsünk egy tál meleg vizet, amibe belerakhatjuk az üvegtésztát. Ott hagyjuk
A bográcsban a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd beleszórjuk a paprikát, és felöntjük 3 liter vízzel. Ezután megvárjuk amíg felforr, ekkor tes
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 336 kcal/1415 kj adagonként
A rák páncélját, lábait és ollóit törjük fel, és vegyük ki belőle a rákhúst
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumplit rakjuk. A burg
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumplit rakjuk. A burg
Ugrás a lap tetejére >>