Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, pár szem borssal és ételízesítővel. Csípős paprikát is teszünk bele valamint sűrített paradicsomot.
A halat alaposan megmossuk és feldolgozzuk, a fölösleges részeit félre tesszük. Ezután felszeleteljük és jól bemasszírozzuk sóval, így hagyjuk egy órát ál
A halat alaposan megmossuk, feldolgozzuk, a bőrét leszedjük és kifilézzük. Ezután bevágjuk és felszeleteljük. A pontydarabokat sóval, pirospaprikával és cser
Vízben hagymát fonnyasztunk. Ha megsárgult, beledarabolunk apró halat, krumplit és csípős paprikát. Ízesítjük. Feldaraboljuk a nagyobb halakat és hagyjuk őke
Olajban apróra vágott hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Felforraljuk. Feldaraboljuk a halakat és hagyjuk sóban állni. A lébe
Fogunk egy lábost, beletesszük a feldarabolt halat, majd felöntjük a hallével, és 3 percig így főzzük. Eközben a mogyoróhagymát felkarikázzuk, a köményt é
Bográcsban szalonnadarabokat pirítunk és hagymát pirítunk benne. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. A lébe 3-5 ledarált apró halat, halfejet, k
Olajban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Beletesszük az összedarabolt apró halakat. Teszünk még bele petrezselyem és zelle
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom