Megmossuk, lecsöpögtetjük a halfilét és vékonyan felszeleteljük.
A felvágott póréhagymát és a friss gyömbért az olívaolajon néhány perc alatt megfuttatj
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a halat. Addig főzzük, amíg teljesen megpuhul, majd félretesszük, húsát összetörjük. Helyé
Elkészítési idő: kb másfél óra (főzéssel együtt)
Energiatartalom: 573 kcal/2405 kj adagonként
Töltsünk kb 2 liter vizet egy lábasba, és főzzük benne
A pontyot megfelelően megtisztítjuk, kifilézzük, felszeleteljük és megszórjuk sóval. 2 hagymát karikákra vágunk és üvegesre pároljuk. Beletesszük a halfeje
A pontyot megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és a maradékot félretesszük. A halhúst bevágjuk és felszeleteljük, pirospaprikával, csípős Piros Aranny
A vegyes hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd felszeleteljük, és egy lábosba tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, a felaprózott hagymát, a paradicsomot és a
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 211 kcal/880 kj adagonként
A halfilét daraboljuk fel. A burgonyát hámozás után szeleteljük fel, vékonyan. A v
Elkészítési idő: kb 70 perc
Energiatartalom: 542 kcal/2270 kj adagonként
A fokhagymagerezdeket mossuk meg, majd daraboljuk el. A leveszöldséget mosás után sz
Ugrás a lap tetejére >>