A hagymát és a szalonnát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumpl
A felaprított hagymát olajon megpirítjuk, majd a fűszerekkel és a chilivel ízesítjük. Néhány perc elteltével beletesszük a paradicsomot, a borsót és a halle
A mártás hozzávalóit alaposan összeturmixoljuk.
A rákokat megfelelően megtisztítjuk, a páncélt megpirítjuk, majd 2,5 deci vízben pároljuk. Ha elfőtt újra
Miközben a rizst puhára főzzük, az olajban megpirítjuk a felaprózott hagymát, a zellert, az összepréselt fokhagymát és a felkockázott paprikákat. Miután meg
A halfilét felszeleteljük, kb. 3*3 cm-es darabokra, majd sózzuk, borsozzuk, és kicsit állni hagyjuk. Eközben egy lábosba 2 liter vizet töltünk, beletesszük a r
Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és borssal. Felöntjük 2 liter vízzel és forrni hagyjuk. Adunk hozzá 2-3 csöves paprikát is. Mikor forr,
A gyömbért és a hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chiliszószt és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, közben a tés
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit, a kakukkfüvet és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük lefedve, m
Ugrás a lap tetejére >>