Egy tálban összekeverjük a vajat, a búzadarát, a tojást, a parmezánt és kevés sót, majd galuskákat csinálunk belőle, és készre főzzük őket. A főzővíz
A pontyot felszeleteljük, majd besózzuk, és félretesszük. Eközben a felaprózott hagymát zsíron megpirítjuk, majd megszórjuk a liszttel, a paprikával. Felöntj
A halat felcsíkozzuk, a hagymát felaprítjuk és az utóbbit megpirítjuk a vajon, hozzáadjuk a lisztet, felöntjük egy liter vízzel, beletesszük a halászlékocká
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, majd felszeleteljük és bepácoljuk a sóval és borssal. A zöldségeket keskeny csíkokra vágjuk, majd az üveg
A hal megtisztítása után vágjuk le a ponty fejét, farkát és további kis darabokat, majd sózzuk be az egészet. Egy edényben tegyük fel főni ezeket 6 dl vízbe
A zöldségeket vékonyra szeleteljük, megszórjuk liszttel és felöntjük egy liter vízzel. Beletesszük a halászlékockát, a fűszerezett, felaprított busafilét,
Egy liter vízben elkezdjük főzni a halcsontot, amelyet a fölvágott póréhagymával, a borssal és sóval ízesítünk. Kissé lefedve háromnegyed óráig rotyogni
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit, a kakukkfüvet és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük lefedve, k
Ugrás a lap tetejére >>