A zöldségeket felkarikázzuk és a halakkal, fűszerekkel együtt feltesszük főni. Ha a hal megpuhult, leszűrjük és tetszés szerint használjuk fel.
Bográcsban felolvasztjuk a zsírt és ebben félbevágott hagymát abálunk. Felöntjük egy liter vízzel, és amikor forr, megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a
A kagyló húsát hosszában elharmadoljuk, de a narancssárga ikrát érintetlenül hagyjuk, a garnélákat megtisztítjuk. A turmixba tesszük a fokhagymát, a fenyőma
Apró falatkákra darabold a halat. Annyi olajat forrósíts fel, amennyi ellepi, majd 2 percig süsd a darabkákat. Vedd ki és csöpögtesd le őket.
Vágd 4 cm-es da
A karikákra vágott hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot 10 szem borssal, a babérlevéllel és a hal farkrészével 1 liter vízben 20 percig főzzük. A megtisztíto
A halat kifilézzük, majd besózzuk az ikrával, haltejjel együtt, és hűtőbe tesszük. A ponty fejét, uszonyait, gerincét 2 l vízben kb. 3-4 órán át főzzük,
A három féle halat megtisztítjuk, felszeleteljük és lesózzuk. A felaprított hagymát, paprikát, paradicsomot zsiradékban megpirítjuk, és felöntjük sós papri
Kb. 1 kg halhoz egy jó nagy fej vöröshagymát számítunk, amit karikákra vágunk. A halat, a hagymát, az apró halakat és a piros paprikát 30 percig annyi vízben
Ugrás a lap tetejére >>