A halat alaposan megtisztítjuk, megsózzuk, majd a felaprózott hagymával együtt egy bográcsba tesszük. Ezután felöntjük 2 liter vízzel, és főzni kezdjük. Mik
A hal pikkelyét, fejét, farkát és uszonyát eltávolítjuk, majd a törzsét szeletekre vágjuk. A hagymát felaprózzuk, majd egy lábosba tesszük a hallal és 3 l
A halcsontokat megtisztítjuk, majd egy lábosba tesszük, és 1,3 liter vízzel feltöltjük. Sózzuk, majd háromnegyed órát így főzzük. Eközben a felaprózott
A halakat megtisztítjuk, felesleges részeiket eltávolítjuk, majd húsukat felszeleteljük. Az apróhalakat egy lábosba tesszük, felöntjük 3 liter vízzel, majd me
A halak pikkelyét és felesleges testrészeiket eltávolítjuk, majd a ponty húsát felszeleteljük. Ezután fogunk egy lábost, 3 liter vizet töltünk bele, majd bele
A halak pikkelyét és felesleges testrészeit eltávolítjuk, majd a ponty húsát felszeleteljük. Fogunk egy lábost, beletöltünk 3,5 liter vizet, majd beletesszük
A hal pikkelyét, fejét, farkát, uszonyait és belsőségeit eltávolítjuk, majd kifilézzük, és felszeleteljük. A fejét és csontjait egy lábosba tesszük, hozz
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 482 kcal/2025 kj adagonként
A paradicsomot mosás után vágjuk kockákra. A vöröshagymát pucoljuk meg, majd azt
Ugrás a lap tetejére >>