» Fél kg apróhal (pl. keszeg) » 1 kg ponty » 20 dkg hagyma » 5 dkg édes-nemes paprika » 3 dkg só » 1-2 cseresznyepaprika
A halakat megtisztítjuk, felesleges részeiket eltávolítjuk, majd húsukat felszeleteljük. Az apróhalakat egy lábosba tesszük, felöntjük 3 liter vízzel, majd megfőzzük, és áttörjük. Ezután hozzáadjuk a pontyot és a felaprózott hagymát is. Sóval, paprikával, cseresznyepaprikával ízesítjük miután felforrt. Kb. háromnegyed órát főzzük, majd kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom