A
pontyot megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és a maradékot félretesszük. A halhúst bevágjuk és felszeleteljük, piros
paprikával, csípős Piros Arannyal és
sóval alaposan bedörzsöljük, egy órára állni hagyjuk.
A h
almaradékokat felengedjük 1 liter
vízzel, főzni kezdjük és hozzáadjuk a felkarikázott
hagymát, feldarabolt
burgonyát.
sóval ízesítjük és kissé lefedve 1,5 óráig főzzük. Ezután jól átpasszírozzuk, majd újra feltesszük a lángra. Ekkor adjuk hozzá a babérlevelet, a
citrom levét és a halszeleteket.
sóval, cseresznye
paprikával ízesítjük és végül hozzákeverjük a
tejfölt még néhány percig főzve.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>