» Fél kg apróhal (pl. keszeg) » fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.) » 5 dkg zsír » 3 fej vöröshagyma » 1 ek. paprika » só » halászlétészta
A bográcsban a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd beleszórjuk a paprikát, és felöntjük 3 liter vízzel. Ezután megvárjuk amíg felforr, ekkor tesszük bele az apró halakat. Háromnegyed óra főzés után az egészet áttörjük, sózzuk, majd a megmaradt lébe tesszük a nagy halakat. Így megfőzzük, majd a tésztával tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom