» 250 g könnyű krémsajt » 150 g füstölt lazac » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 2 evőkanál finomra vágott, friss kapor és még a tálaláshoz » 1,5 evőkanál sós kapribogyó » só és frissen őrölt fekete bors » kréker a tálaláshoz
A lazacot, s krémsajtot, a citromlevet, a kapribogyót és a kaprot keverjük simára egy robotgépben. Ízesítsük sóval és borssal.
Tegyük a mártogatót kis tálkába, szórjuk meg kaporral és krékerrel tálaljuk.
Elkészítési idő 10 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom